Sound sugiuc, fistic si cafea la ibric

21 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Astazi, la club Session, din complexul Cotroceni, labelul de petreceri minimale, DOT Music face bairam cu turcul Onur Ozer. A doua seara, se deschide Martin cu argentinianul Hernan Cattaneo.


Ca sa intri la Session, ai nevoie de "pesches" 20 de lei, pana la miezul noptii, si 30 de lei, dupa aceasta ora. La warm up mixeaza romanul CZR. Onur Ozer are 27 de ani si este DJ de 15. Este influentat de muzica chilianului Ricardo Villalobos si a lui Robag Wruhme, jumatate din Wighnomy Brothers. De doi ani produce muzica, iar, pana acum, a scos un mix CD si patru EP-uri pe care le puteti asculta pe vakant.net. Seturile sale incep melancolic, dar, incet, incet pufaie ca o locomotiva, rapaie, zangane, zumzaie, bazaie, sasaie si suiera clasic, ancorate in radacinilele minimalului.

Hernan Cattaneo face parte din stilul Sasha, Digweed, Danny Tenaglia si mixeaza deep, progressive, funky si tribal house, cam de 200 de ori pe an. DJ-ul nu foloseste vinyluri, ci CD-uri, caci crede in era digitala.

"De-a lungul carierei mele ca DJ am avut sansa sa cunosc aproape fiecare tara de pe glob, sa intalnesc oameni noi si sa fiu parte din cultura lor. Ma consider foarte norcos, caci foarte putini oameni pot experimenta asa ceva. Este foarte obositor cateodata, dar mereu exista si o parte rea a lucrurilor", spune DJ-ul.

Cand nu se afla la pupitru, Cattaneo sta cu iubita sa, se uita la DVD-uri, mananca la restaurant, asculta down-tempo, inoata si gateste.

Credits: ioanamoldoveanu.ro
Sursa: Compact de Bucuresti (compact.info.ro)


Popup detector