Sonicvibe pe drumul spre succes

19 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Daniel Grigore aka Sonicvibe pregateşte pentru aceasta toamna cinci release-uri, dar pentru ca nu le poate enumera pe toate (mai sunt şi surprize la mijloc) ne-a confirmat o parte din ele.

Productiile sunt Nitrous Oxide Amnesia (Sonicvibe presents Vardran's Amnesiac Mix) - Anjunabeats Records (label-ul lui Above & Beyond), Sonicvibe & Tachyean presents Allegoria Allegoria, Sonicvibe presents Vardran Airbubble, Sonicvibe Hope, Sonicvibe pres. Audiobubble Moonsnack, Sonicvibe pres. Earthspirit Now We Wait.

Sonicvibe este de parere ca mereu este greu sa prezici ce se va ntmpla astazi sau peste cteva zile, dar a declarat ca ncearca sa fie n acelaşi timp şi pozitiv şi realist. Nu este nimic uşor pe scena muzicii electronice din Romnia, iar cştigatorul Heineken Music Thirst 2007 ncearca n acelaşi timp sa lupte şi pe scena din afara tarii.

Paşii unei evolutii normale ale unui DJ şi producator ca Sonicvibe ar fi nscrierea la o agentie de booking din Romnia, pna cnd nu ni-l fura o alta din afara tarii aşa cum s-a ntmplat n cazul caselor de discuri piesele lui Sonicvibe au fost lansate de catre Ajunabeats, label-ul lui Above & Beyond. Deseori ncadrat ca DJ de trance, Sonicvibe spune ca i este extrem de greu sa şi descrie muzica. " Nu aş putea sa definesc ce fac exact, cred ca este un hibrid ntre rock, electro, tech-house şi progressive trance. Da, destul de dificil sa ti imaginezi aşa ceva ", spune Sonicvibe. Nimeni nu are de pierdut daca ncearca ceva nou, lumea evolueaza, muzica evolueaza, de ce sa nu avem curajul de a patrunde pe meleaguri noi de sunete?

Daniel Grigore aka Sonicvibe nu este un nume nou pe scena muzicii electronice din Romania, dar cu siguranta unul cu adevarat talentat. Are doar 22 de ani şi anul acesta a cştigat etapa nationala a Heineken Music Thirst cu piesa Now We Wait . L-ati ascultat mixnd la heat-urile din Iaşi, Timişoara şi Cluj, alaturi de DJ ca Lemon8 şi Marco Carola, pentru ca mai apoi sa deschida BESTIVAL n prima zi, Heineken Music Thirst Opening Day, pe aceeaşi scena cu Faithless, Morcheeba şi Hooverphonic.

Pe parcursul competitiei Sonicvibe a declarat ca a avut emotii, ncredere n fortele lui, dar ştia ca depinde toata competitia de gustul publicului. A primit cel mai mare numar de voturi att la cele trei heat-uri ct şi pe suport electronic la adresa heinekenmusic.ro, iar acum ncearca sa le multumeasca fanilor aşa cum poate el mai bine: prin muzica. Majoritatea feed-back-ului l-am primit din partea prietenilor care m-au sustinut prin voturi şi le multumesc ca au fost alaturi de mine, cu o atitudine pozitiva, m-au ncurajat. Nu pot sa le multumesc altfel dect cum ştiu eu mai bine, prin muzica!


Popup detector