Simian Mobile Disco are intentii crude

10 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Simian Mobile Disco, mai exact membrul James Ford, a reusit, intr-un final, sa realizeze scurt-metrajul pe care si-l dorea pentru piesa Cruel Intentions, si care se intinde pe 20 de minute.

Versiunea scurta, de doar trei minute, poate fi vazuta mai jos, si a fost regizata de colaboratorul Klaxons, Janet Jackson si Cheryl Cole, Saam Farahmand.

Ford a spus celor de la NME ca a trecut prin multe chinuri pana cand acest video a fost acceptat, pentru ca depaseste cu mult limitele unui videoclip normal.

"Am avut o multime de opuneri pentru acest video pentru ca nu are reteta clasica de videoclip", a explicat acesta. "Este inutil ca si marketing. Am vrut sa facem ceva care sa iasa in evidenta prin propria personalitate. Nu era doar un alt video facut degeaba".

Vorbim despre conceptul acestui scurt metraj, acesta a spus ca: "Ideea regizorului a fost sa facem ceva care are legatura cu titlul piesei Cruel Intentions. Asa ca l-am lasat sa faca ceea ce doreste. A avut aceasta idee grozava si intunecata. Cred ca a avut ceva elemente David Lynch sau JG Ballard".

Ford a spus ca a fost atat de incantat de film incat a decis sa mearga si mai departe, si sa vada daca ar putea obtine si un premiu.

"Ne-am chinuit mult cu bugetele. Nu a fost usor de facut si suntem foarte incantati si suficient de increzatori incat sa-l inscriem si intr-o competitie de scurt metraje", a spus Ford.

Single-ul Cruel Intentions va fi lansat pe 4 ianuarie 2010.

Vezi video-ul jos:




Popup detector