Si arta stradala are propriul Guetta

13 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Celebrul protagonist al fimului Exit Through the Gift Shop, street artistul Thierry Guetta aka Mr. Brainwash si recunoscut ca protejatul lui Banksy, expune in aceasta perioada in cadrul unui proiect in care muzica electronica fuzioneaza cu arta stradala, in colaborare cu DJ-ul David Guetta.


Pe 1 august, o serie de artisti din intreaga lume au expus in cadrul unei cladiri londoneze industriale din apropierea Muzeului Britanic in timp ce David Guetta, DJ-ul premiat anul acesta cu Grammy pentru cel mai bun album de muzica electronica, a sustinut un concert cu piese de pe cel mai recent album, dar si hituri mai vechi.


Spectacolul oferit de Burn a fost documentat de Mr. Brainwash, iar inregistrarile video vor fi folosite pentru videoclipul piesei lui David Guetta, Metropolis, care va fi lansat la sfarsitul lunii septembrie. Artistul si-a invitat fanii din toata lumea sa participe la realizarea unei lucrari de artac olaborativa uploadand imagini care sa se incadreze vizual in tema “inspiratie creativa” pe site-ul guettamrbrainwash.vice.com.



Colectia de imagini - arta, arhitectura, spatii urbane sau oameni - va fi folosita pentru un colaj online, iar castigatorul ales dintre participanti primeste o calatorie VIP in Brazilia la un concert David Guetta. Mai multe detalii gasiti aici.




Popup detector