Si DJ-ii plang - cateodata

17 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cotidianul The Independent noteaza ca femeile plang de aproximativ 47 de ori pe an, in vreme ce barbatii de sapte ori. Cel mai recent buletin oferit de catre Skrufff.com mentioneaza ca si DJ-ii planga (cateodata).

"Jonty, ma faci sa dezvalui unul dintre cele mai rusinoase secrete ale barbatilor!", glumeste pionierul acid house / techno DJ Pierre. Artistul a precizat ca nu se simte prea jenat atunci cand plange, insa ar prefera sa nu fie niciun martor. "Din fericire pana acum am cam pastrat asta la categoria top secret".

Paolo Mojo povesteste ca i s-a intamplat recent, dupa foarte mult timp de nesomn si o oboseala acumulata. "Am ajuns la acel stadiu in care mi se parea ca totul e cam prea mult. Deciziile usoare la inceput devin acum ingrozitor de grele de luat. Eu ii spun sindromul turneului".

Tim Deluxe povesteste ca a avut un moment in care a plans cand se uita pe Youtube la un concert de-al artistei Sinead O'Connor, la piesa Troy", in 1988 (click). "Ultima data cand am plans cu adevarat a fost dupa ce m-am despartit de prietena mea si la scurt timp vorbeam cu ea la telefon".


Popup detector