Shukar Collective, concert exploziv la Brighton Fringe Festival

04 Mai 2010 Create It BeatFactor

Shukar Collective a incins atmosfera duminica noaptea, la Brighton Fringe Festival, la o zi dupa ce a concertat la Londra, in cartierul Brixton, unde se afla unele dintre cele mai frecventate cluburi electro-pop, informeaza Institutul Cultural Roman (ICR) din capitala Marii Britanii, via Mediafax.ro

Mini-turneul trupei in Marea Britanie, la Londra si Brighton, a fost organizat de Institutul Cultural Roman din Londra in colaborare cu casa de discuri Marine Parade.

Concertul de la Brighton, ce a avut loc in Clubul Concorde 2, a fost recomandat de cotidianul The Guardian drept unul dintre cele mai interesante evenimente ale weekend-ului.


Seara a fost deschisa, intr-un spatiu adiacent salii de concerte, in care fusese in prealabil instalata expozitia de fotografie "Kombinat" de serban Bonciocat, printr-o proiectie de scurtmetraje romanesti premiate pe plan international.

Sound-ul electro-gypsy al formatiei Shukar Collective a incins publicul din club, unde cei cinci membri ai trupei - DJ Vasile (Lucian Stan), Dreamdoktor (Dan Handrabur), Ema Deica, VJ Tom Brandus si DJ Rolf (Rolf Onoicenco) - au fost invitati sa cante, in cadrul Brighton Fringe Festival, alaturi de staruri electro-pop precum britanicii Adam Freeland, Apparat & Skate DJ Team si americanul (Thee) Mike B, dar si alaturi de DJ-ul romano-britanic Nico de Transilvania.


Evenimentul a avut loc la o zi dupa ce Shukar Collective, aflat intr-un mini-turneu in Anglia, a aparut, ca invitat special, pe scena Clubului Hootananny din Brixton , cartierul londonez in care se afla unele dintre cele mai frecventate cluburi electro-pop.


Popup detector