Sharam de la Deep Dish revine in Bucuresti

04 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sharam Tayebi, iranianul care a fondat in urma cu mai multi ani proiectul Deep Dish impreuna cu Dubfire, mixeaza pe 14 martie in clubul Kristal Glam din Bucuresti. Pretul unui bilet este de 43 ron pe myticket.ro si 60 ron la intrare.

Mai exista sau nu Deep Dish? S-au despartit cei doi membri, Sharam si Dubfire? In vreme ce Dubfire afirma ca nu mai are legatura cu Deep Dish, Sharam mixeaza in turneele mondiale folosindu-se in continuare de numele trupei.

In 1998, Deep Dish a castigat titlul de Best International DJ , acordat de reputata revista Muzik Magazine. In 2001, cei doi iranieni au fost nominalizati in cadrul ceremoniei Grammy Awards la categoria Remixer of the Year . Un an mai tarziu, cu Global Underground: Moscow au castigat titlul de Best Compilation , in cadrul DanceStar USA Awards. In acelasi an au obtinut confirmarea suprema, pe care si-o doreste orice profesionist in muzica, castigand titlul de Best Remixed Recording pentru piesa Thank you interpretata de Dido , la Grammy Awards.

Insa toate aceste premii sunt astazi istorie, iar conform lui Dubfire, este putin probabil ca cei doi artisti sa mai produca ceva impreuna, sub numele de Deep Dish. Pana una alta, Sharam va fi prezent pe 14 aprilie in Bucuresti, in clubul Kristal Glam.


Popup detector