Set Chase&Status de aproape 4 ore la CokeLive Peninsula

22 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Chase&Status, cel mai ravnit duo drum and bass al Marii Britanii din ultimii ani, soseste cu un set de aproape 4 ore la CokeLivePeninsula pe 23 iulie, adica in ziua zero a festivalului.


Celor doi – care au produs anul trecut cel mai bun disc dnb al anului – li se va alatura, in Freedom Arena, si MC Rage. Chase&Status va fi precedat in ziua zero de Chris.SU, un DJ care a contribuit foarte mult la aparitia Ungariei pe harta internationala a drum and bass-ului. Seara la Freedom Arena va fi incheiata de un DJ obrazinic de tanar, Whiteroly, care va demonstra prin set-ul lui, faptul ca varsta si stapanirea platanelor nu au nici o legatura una cu cealalta.

De asemenea. in ziua zero pe scena Coke Terrace, va sosi si una dintre cele mai cunoscute trupe din Secuime, Tunderground. Recitalul acestora va fi precedat de un concert Luna Amara, un pilon al rock-ului alternativ din Romania, trupa alegand sa isi prezentinte noul album la festival.

Programul de la Coke Terrace va fi intregit de Tabassco, trupa care a fost deja de doua ori prezenta in cadrul Eurovision, si de veteranii rock-ului targumuresean, Teglagyari Megallo si nu in ultimul rand de set-ul DJ-ilor Lobenwein/Fulop.

Insa programul zilei zero nu se sfarseste aici, oferta merge mai departe cu concertele de la Ursus Party Tent. Satmarenii de la The Underskies deschid programul in ritmuri de reggae si ska incepand cu ora 18, iar seara se va lasa cu o petrecere incendiara pe melodiile binecunoscute ale clujenilor de la Knock Out.

Partea cea mai buna a zilei zero este, desigur, gratuitatea evenimentele pentru cei care detin abonamente in valoare de 199 lei (240 lei la fata locului). Cei care totusi doresc sa viziteze festivalul doar pe durata zilei zero, pot procura bilete in avans cu 40 lei, iar la fata locului cu 50 lei.


Peninsula


Popup detector