Sesiune de autografe la Bestfest

24 Iunie 2009 Saint BeatFactor

A ramas mai putin de o saptamana pana la startul B’ESTFEST 2009! Si pentru al doilea an consecutiv, B'ESTFEST va oferi fanilor posibilitatea de a-si intalni vedetele preferate! Pe langa show-urile live ce nu trebuie ratate, cei mai norocosi si rapizi dintre participantii la festival pot avea ocazia sa plece acasa si cu un autograf de la artistul favorit!

Dupa ce anul trecut artisti precum Cypress Hill, Roisin Murphy, Stereophonics, Apollo 440, Sunrise Avenue au impartit autografe timp de zeci de minute fanilor, si in cadrul acestei editii cei mai norocosi spectatori B’ESTFEST ar putea avea sansa de a se intalni cu artistii festivalului si de a pleca acasa cu un autograf! Disponibila pe toata durata festivalului, Zona speciala de autografe ii va gazdui pe artistii care in functie de programul si disponibilitatea lor, vor veni sa stea de vorba cu fanii prezenti si sa semneze postere, CD-uri si tricouri!

Pana la startul festivalului, Motorhead, Santana, Manowar, White Lies, Looptroop Rockers, Oceana, The Charlatans, Polarkreis 18, The Killers si Gabriella Cilmi au transmis fanilor din Romania mesaje, ganduri si invitatii la B’ESTFEST! Toate aceste mesaje pot fi ascultate si vazute pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro.

Alaturi de sesiunile de autografe din acest an, B’ESTFEST a pregatit publicului si multe alte “extra goodies” precum Dukes BOX, Poles Apart si Miniscule of Sound, la care se adauga party-urile fara zgomot din Silent Disco, dar si un “B’ESTFEST Iarmarock” plin de surprize!

Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, B’ESTFEST 2009 ii va aduce la Bucuresti pe The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.


Emagic


Popup detector