Serviciul 'MySpace Music' a fost lansat ieri seara in SUA - urmeaza Europa

25 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Serviciul 'MySpace Music' a fost lansat ieri seara in SUA - urmeaza Europa
TAGS:
clubbing  MySpace 
MySpace Music, noua implementare a portalului MySpace, s-a lansat in Statele Unite noaptea trecuta, 24 septembrie si va fi lansat si in Europa in curand. Noul serviciu da posibilitatea artistilor sa-si urce piesele direct pe MySpace, in profilul propriu pentru streaming.

Intre timp, utilizatorii pot avea 10 piese in profilul propriu dedicate vizitatorilor si 100 de piese pentru ei. Un singur click pe una dintre piese este necesar, in caz ca vreti sa descarcati ceva si veti fi directionati spre Amazon.com.

Pana acum marile label-uri precum Universal, Warner Music, Emi sau Sony BMG au semnat contracte, pentru a da posibilitatea artistilor proprii sa-si publice intregul catalog pe MySpace.

Casele de discuri vor obtine bani din acest serviciu dupa ce vor primi o parte din veniturile provenite din publicitate. MySpace va acorda o anumita suma de bani pentru fiecare piesa ascultata. Link-urile pentru achizitionarea de bilete sau diferite materiale, vor fi incluse tot pe paginile artistilor de MySpace.

Anthony Lukom de la MySpace UK declara pentru ca NME.com ca isi pune sperante mari in aceasta noua implementare si spunea sunt de parere ca acesta este un program unic si destinat succesului, deoarece avem 35 de milioane de utilizatori unici pe paginile de muzica, cinci milioane de trupe active si numeroase colaborari cu label-uri pentru continut. Aceasta este marea diferenta daca facem comparatie cu alte servicii specializate de download. Noi avem o comunitate impresionanta, care abia asteapta ceva nou. Data lansarii in Europa nu a fost confirmata oficial, insa va fi comunicata in curand.


Popup detector