Selectro revine in noul sezon de club

02 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Selectro se intoarce din vacanta si reincepe aventura electronica, intr-un nou format, la un singur pupitru in OtherSide.


In al saptelea an de existenta, clubnight-ul se reorganizeaza si propune pentru noul sezon un format ce uneste calitatea, cantitatea si diversitatea muzicala cu care v-a obisnuit in fata unui singur mixer, intr-un spatiu dedicat, construit si amenajat cu si pentru vibe, ce faciliteaza conexiunea public-DJ si despre care se poate spune cu usurinta ca a facut istorie pe scena clubbing bucuresteana.


Noul format se traduce printr-un mix castigator, simplificat de ramuri muzicale aflate la limita dintre underground si mainstream, fie ca este vorba de House, Techno, Electro sau Breakbeat.


Petrecerea de deschidere se intampla pe 3 octombrie, miercuri fireste, iar line-up-ul ii readuce la controlul sistemului de sunet pe Adrian Eftimie, unul dintre cei mai buni prieteni ai clubnight-ului, D-Laid, reprezentant de seama al sunetelor electronice de dans, alaturi de gazda Marika si rezidentii Selectro, Greeg si MoonSound.


After hours-ul va incepe in clubul Colors la 5 AM, cu Adrian Eftimie, Caval, Razaar si MoonSound.



Popup detector