Selectro incheie sezonul de vara cu un concert Suie Paparude

19 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Selectro inchide sezonul de petreceri pe vara aceasta, miercuri 27 iunie 2012, cu un concert Suie Paparude in Expirat.


Pe langa concertul uneia din cele mai indragite trupe romanesti, in Expirat vor mai mixa Bully, D-Laid si NotSoCommonDJ. In Other Side of Expirat ii puteti gasi pe Marika, Dan Ene si Greeg.


Dupa aproape 20 de ani de existenta, trupa Suie Paparude s-a inradacinat atat de bine in preferintele ascultatorilor incat a devenit sinonima cu principalul promotor al muzicii electronice romanesti. Dupa 7 albume, colaborari cu diversi artisti si performance-uri alaturi de nume ca Moby sau Depeche Mode, trupa a luat o noua forma – cooptand-ul pe MC Bean – si a imbratisat un sound ceva mai futurist cu influente Breaks, Electro, Dubstep, House sau Fidget. Au lansat de-a lungul timpului nenumarate albume, printre care si cel mai recent: „E Suflet In Aparat” iar ultima perioada a fost si este in continuare plina de concerte si turnee.


Inainte sa bifeze cea mai mare parte a festivalurilor din vara aceasta, Suie fac o vizita la ultima seara Selectro din sezon.


Pentru ca inca sunt cea mai prolifica trupa de muzica electronica din Romania, dar si pentru ca membrii sai sunt prieteni vechi Expirat si Selectro, punem capat serilor de miercuri pentru restul verii alaturi de ei, se precizeaza intr-un comunicat de presa.



Marika - Selectro @ Dance FM (februarie 2012)



Asculta muzica online pe Beatfactor.ro



Popup detector