Search DiP lanseaza 'Walking on True' EP

09 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Search DiP lanseaza 'Walking on True' EP
TAGS:
search dip 

Search DiP, pe numele sau real Mihai Leonte, rezidentul clubului Gaia Boutique Club, lanseaza primul sau EP, "Walking on True", la casa de discuri Alive Recordings.


„Walking on true” mai cuprinde si alte doua piese, „I Don't Know” si „Hello!! Let me tell you.” Search Dip este de mai bine de 5 ani rezident al unuia dintre cele mai bine cotate cluburi din capitala, Gaia Boutique Club, si este recunoscut pentru un stil unic de mixat, la care se adauga o selectie muzicala inedita, ce face clubul Gaia unul atractiv pentru iubitorii muzicii de calitate.


Rezidentul Gaia Boutique Club imbina piese care au facut istorie cu noile lansari ce au reusit sa atinga publicul tinta Gaia si nu numai. Search Dip se pregateste, odata cu "Walking on True", de zorii unei noi etape, in care alte si alte proiecte muzicale se vor contura.


Asa cum ii spune si numele, Search DiP se afla intr-o cautare la capatul careia spera ca va descoperi muzica si ca va aduce mai aproape adevarurile fiecaruia dintre noi. Nume sonore ale scenei internationale de house au trimis feedback-uri pozitive producatorului roman.


Nume ca Sasha, Hernan Cattaneo, Audiofly, Butch, Coyu, ONNO, Nick Warren, Los Suruba, Gel Abril, Kolombo, Droog, Waifs & Strays sau Huxley apreciaza din plin intregul EP.


Latest tracks by ALiVE Recordings


Popup detector