Seara exotica made in Thailand cu DJ Nakadia

15 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

DJ Nakadia va poposi in clubul Studio Martin din Bucuresti sambata aceasta, 19 mai. O prezenta oarecum noua pe scena clubbing-ului international, Nakadia a fost declarata in 2007 cel mai de succees DJ din Asia de Sud Est. In deschidere va mixa DJ Narcissa.

Sound-ul tinerei dj-ite este un mix de funky electro si breaks care a facut multimea sa vibreze la mai bine de 300 de evenimente din 200 de cluburi din toata lumea. Chiar daca noua ei casa este Berlinul, Nakadia pare sa nu uite de unde a plecat. Vreau sa promovez electronice in Thailanda, astefel incat sa devina o alternativa la hip hop-ul omniprezent pe scena de acolo. Sper ca Thailanda este pregatita penru asta, marturiseste Nakadia.

Intra in concurs pentru a castiga invitatii aici!

2007 i-a adus DJ-itei rezidentiatul la cel mai in voga club din Bangkok, Flix. O prezenta cunoscuta in peisajul clubbing berlinez unde a crescut alaturi de nume ca Westbam si Timo Maas, Nakadia isi perfectioneaza in tehnica de scratch-uri cu bunul ei prieten Afrika Islam. Prima productie a frumoasei thailandeze alaturi de producatorul berlinez Lukas Greenberg (2people) a fost lansata in luna ianuarie a acestui an.


Popup detector