Se redeschide clubul Yellow

08 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Clubul Yellow din Tokio, celebru pentru evenimentele de muzica electronica, isi va deschide din nou portile incepand cu 18 februarie, dupa aproape doi ani de inactivitate. Francois K va mixa in deschidere.

Inainte de inchiderea sa in iunie 2009, Yellow a ridicat statutul comunitatii de club din Japonia, devenind cunoscut pentru politica muzicala foarte futurista, un sistem de sunet calitativ si o atmosfera prietenoasa.

Stirea legata de inchiderea acestuia a fost privita de fanii muzicii electronice ca pe o mare dezamagire, insa acum se pare ca acestia au din nou motiv de bucurie.

Pana in iunie 2008, clubul s-a numit Yellow sau Spacelabl Yellow, insa incepand cu aceasta luna, Yellow se va schimba in Eleven, si va fi condus de aproape acelasi staff care a ridicat Yellow la acel rang de popularitate, dar sub o organizatie diferita.

Petrecerea de deschidere va avea loc vineri, 18 februarie, si il va avea ca invitat special pe Francois K, cu un DJ set care se va intinde pe toata noaptea. Acesta a fost cel care a si mixat la petrecerea de inchidere a clubului in urma cu doi ani.

Desolat isi va trimite reprezentatii pentru petrecerea urmatoare, pe Guti si Fumiya Tanaka, cu Timmy Regisford, David Morales si Los Hermanos pe post de gazde ale evenimentelor pentru luna februarie.

RA a realizat un interviu cu Yuko Ichikawa pentru a afla exact detaliile despre inchiderea clubului in urma cu doi ani, dar si ce se intampla cu redeschiderea sa.


Popup detector