Se redeschide clubul Studio Martin din Bucuresti

24 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Dupa o vara plina de petreceri la mare sau la munte, luna septembrie aduce in Bucuresti redeschiderea clubului Studio Martin. Unul din cele mai vechi cluburi din Bucuresti se va redeschide pe data de 12 septembrie.


Desi managementul clubului nu a anuntat deocamdata care va fi line up-ul oficial al petrecerii de deschidere, site-ul cadenzabooking.com anunta ca vor mixa pe 12 septembrie Digitaline si Alex Picone, artisti ai brand-ului creat de catre Luciano, si anume Cadenza.


Line up-ul lunii septembrie il veti afla in viitorul apropiat. Pana atunci, mai jos puteti (re)vedea un filmulet de prezentare al clubului Studio Martin, realizat la sfarsitul anului trecut, cu ocazia aniversarii a 15 ani de existenta.



Martin-ul se poate mandri astazi cu locul in care au pus muzica toti DJ-ii romani si care a fost temelia scenei clubbing romanesti. Mergand pe principii precum "Clubul este vedeta - nu barmanii, nu artistii invitati si nici consumatorii" sau "Clubul unde toti clientii se simt si sunt tratati egal", Studio Martin a rezistat timp de un deceniu si jumatate sa fie in fruntea clasamentului preferintelor clubberilor.


Popup detector