Se intampla TM09Base Aftermath

10 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Se intampla TM09Base Aftermath
TAGS:
TM09BASE  aftermath  party  DMC 

Campionul UK DMC, prieten al festivalului, JFB si legendarul Stamina MC sunt invitatii speciali ai TM09BASE Aftermath Session ce va avea loc sambata, 21 noiembrie la Setup Venue Timisoara.

Stamina MC

Un artist complet, Stamina MC combina cu usurinta rolurile de vocalist, gazda si MC cu o prezenta scenica desavarsita. Colaborari alaturi de nume uriase precum Marky, Roni Size, Shy FX, Jungle Drummer si London Elektricity si piese legendare precum 'LK' (alaturi de Marky si XRS) sau 'Barcelona' (cu DKay & Epsilon) i-au cimentat reputatia in scena muzicii electronice.

In 2009 a completat seturile celor mai mari artisti din drumandbass si dubstep si continua sa sustina unicul brandul THTC, gazduieste o emisiune saptamanala la Rinse FM si va fi prezent la timisoara la TM09BASE Aftermath alaturi de JFB !

JFB UK DMC Champ

Incoronatul UK DMC Champion 2007, JFB, revine ! Spaima fader-elor prezinta seturi diverse si intricate prin propriul stil de turntablism care combina genuri diverse precum : drumandbass, hip-hop, funk, breakbeat si multe altele. Dupa un performance de neuitat la TM08BASE cu Beardyman JFB revine alaturi de versatul Stamina MC pentru TM09BASE Aftermath !


Popup detector