Se apropie Sunwaves 6

11 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Cel mai apreciat eveniment open air din Romania se apropie cu pasi repezi. Sambata aceasta, 15 august, asteptarea a luat sfarsit, pentru ca are loc cea de-a sasea editie a festivalului Sunwaves. Mai puteti gasi inca bilete in avans la pretul de 40 de lei. Sau, daca sunteti indecisi deocamdata, la intrare veti plati 60 de lei pana in ora 00.00 si 80 de lei dupa aceasta ora.


La Sunwaves 6 vor mixa Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Steve Lawler, JFB, Seth Troxler, Lee Burridge, Audiofly, Bill Patrick si multi altii (line up-ul integral este aici). Asa cum deja si-a invatat publicul, Sunwaves vine si pentru cea de-a sasea editie cu un warm up party si un after party. Warm up-ul se petrecere vineri seara, 14 august, in clubul Kristal din Mamaia, cu Cassy, Praslea si Gescu. After party-ul are loc duminica, 16 august (a doua zi dupa festival), cu Masomenos, Barem, Marc Antona, El Cezere, Kozo, Prik si Alexandra.


Accesul pe plaja este permis incepand cu orele 22.00. La fel ca si la alte editii, odata ajuns in perimetrul festivalului, iesirea si revenirea pe plaja nu sunt permise decat in cazuri de extrema urgenta. Deja se discuta evenimentul pe Forumul BeatFactor, AICI, iar pe pagina evenimentului si-au confirmat prezenta aproape 40 de utilizatori.


Sunwaves si-a castigat o reputatie din ce in ce mai buna la nivel international, ajungand acum sa fie recomandat de catre portaluri de afara, intre care ResidentAdvisor, versiunea online a revistei Electronic Beats, Inthemix.com.au, Tillate.com si altele.



Pe okazii.ro exista mai multe oferte de bilete, ceea ce inseamna ca weekend-ul acesta va fi multa "valva" pe litoral. Iar apropo de asta, iata cam ce puteti face daca nu mergeti la Sunwaves, dar sunteti totusi pe litoral in acest weekend: in clubul La Mania nu exista niciun eveniment, iar in Gossip din Costinesti mixeaza Tom Novy (vineri, 14 august). La Kudos beach vor mixa sambata si duminica (15-16 august) Pagal, DJ Optick, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Negru si Mahony.


Tot in cadrul evenimentului Sunwaves 6 se implinesc si doi ani de existenta ai postului de radio One FM, care s-a lansat sub sloganul "One FM Club Station" pe data de 4 august 2007.


Popup detector