Schimbare de locatie concert Limp Bizkit: Arenele Romane

22 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Limp Bizkit, Queensryche si Saga vor concerta pe 28 iunie 2009 - la Arenele Romane (in locul in care fusesera programate initial), si nu la Stadionul de Rugby Arcul de Triumf.

Organizatorii au pus la punct si o promotie speciala care sa permita accesul la festival pentru cat mai multi iubitori ai genului. Va exista o noua categorie de pret pentru festivalul Rock The City: un bilet va costa 99 ron.

Dorim sa facem totul pentru a permite unui public de rock cat mai numeros sa se bucure in cele mai bune conditii de cele trei recitaluri pe care le-am pregatit pentru prima editie a festivalului Rock The City" a declarat Denise Sandulescu, Director General al firmei organizatoare, D&D East Entertainment.

"Pentru posesorii de bilete din categoria de 130 respectiv 150 ron, vom amenja o zona speciala de tip VIP cu vizibilitate foarte buna si unde vor beneficia de cateva extra servicii" a completat doamna Sandulescu.

Festivalul "Rock The City" este un eveniment organizat de firma D&D East Entertainment impreuna cu Marcel Avram, unul dintre cei mai importanti promoteri internationali.

Biletele pot fi procurate din magazinele Diverta si Germanos dar si pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro, Blt.ro si Bilete.ro.


Cumpara bilete AICI.


www.bestmusic.ro


Popup detector