Scarcity Records, primul label romanesc de breakbeat

09 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Scarcity este primul label de breakbeat din Romania, si a fost initiat de catre producatorul roman Mesmer cu intentia de a oferi o abordare moderna sunetului clasic din breakbeat.

Cu un inconfundabil stil eclectic, Scarcity va lansa piese pentru toate gusturile, incadrandu-se in sfera progressive breakbeat si/sau tech-house si pastrand in acelasi timp un standard ridicat al calitatii in catalogul de produse.

Pentru cei carora le plac beat-urile puternice sustinute de melodii ample si linii de bas furtunoase, cu siguranta Scarcity Records este un label care merita toata atentia!

Avand planificate releasuri din partea unora dintre cei mai cunoscuti producatori de breakbeat cum ar fi Robosapiens, Andrea Lai, Mars, Karl Sav, Beta, Peepshow Ownerz, Neztic, Johan SOH, Stefan Anion, Mesmer si multi altii, Scarcity va deveni in scurt timp un label de calitate si va confirma si mentine acest standard ridicat.

Fiecare release Scarcity va ramane fidel convingerii ca breakbeat-ul este un gen puternic, dar in acelasi timp si profund, care face ca sufletul si mintea sa pulseze la fiecare bataie!



Scarcity Records ridica stacheta inca de la inceput si ofera piese produse de catre Mesmer si DJ Zinn. Thinking of you este de fapt o impletire a vocalului ce-ti ramane in memorie de la prima ascultare, repetandu-se obsesiv, si linii melodioase imbibate intr-o mare doza de ritmuri care te mentin in miscare.

Pachetul este completat de remix-uri oferite de catre Tacomo, Yreane, Quentin si Wesley Disart, fiecare aruncand o lumina diferita asupra piesei, satisfacand, practic, toate gusturile.


Popup detector