Sasha & Digweed la Bucuresti pe 8 iulie

07 Iunie 2006 Beat Factor BeatFactor

Doi dintre cei mai iubiti DJ-i internationali, si anume Sasha si John Digweed, vor fi prezenti in data de 8 iulie la Arenele Romane, Bucuresti, pentru a sustine un concert extraordinar. Pe langa prestatia oferita de acest back 2 back, in deschidere vor mixa Rhadoo & Livio si Spooky (Charlie May si Duncan Forbes).

Sasha & John Digweed au inceput sa lucreze impreuna din 1997, rezultatul fiind albumul Northern Exposure. Materialul respectiv a reprezentat primul album mixat de un DJ in Marea Britanie. Cei doi DJ-i si producatori au la activ concerte sustinute pe 5 continente si 3 albume Northen Exposure care s-au vandut in peste 1 milion de exemplare. Succesul inregistrat impreuna a fost recompensat in 2003 prin premiul primit pentru Best Dance Event, spectacol in cadrul caruia au mixat impreuna si au reusit sa impresioneze multimea.

Accesul la acest eveniment se va face incepand cu ora 20:00 iar biletele vor putea fi achizitionate la preturi diferite in functie de perioada in care sunt cumparate: la pretul de 44 Ron in perioada 7 Mai 6 Iunie si la pretul de 67 Ron in perioada 7 Iunie 7 Iulie. Pretul la intrare va fi de 95 Ron iar accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis.

Biletele pentru eveniment pot fi procurate de abonatii Orange apeland in retea *mission sau pentru alte retele 0726.141.335 si 0722.399.228.

Puncte de vanzare:
Bucuresti de la bilete.ro, themission.ro, Studio Martin, Magazinul Vanguardia, Magazinul Muzica, Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan, Diverta Unirea, Diverta Scala, Magazinul Superstar (Mendeleev 33), Magazinul Superstar (Plaza Romania et.1), Downtown si Music Box si in tara la bilete.ro, Constanta (Diverta Lapusneanu, La Mania, Restaurantul Crazy), Arad (Diverta Ziridava), Bacau (Diverta Luceafarul), Brasov (Diverta Apollonia), Cluj (Diverta Universitatii), Craiova (Diverta Mercur), Galati(Diverta Galati), Iasi (Diverta Iulius), Timisoara (Diverta Aries), Sibiu (Diverta Dacia Traian)

Partenerii evenimentului sunt: Kent, Burn, Orange
Partener media: Pro FM

Evenimentele The Mission sunt organizate in Romania de compania Pride Events. Primul eveniment The Mission a fost organizat in anul 2000 iar ultimul - 19 februarie 2005 - este evenimetul cu numarul 39 din totalul petrecerilor organizate pana in prezent. Dintre DJ-ii celebrii prezenti la The Mission amintim nume ca: Tiesto, Carl Cox, Sasha, John Digweed, Timo Maas, Sasha, Paul Oakenfold, Erick Morillo, Armin van Buuren etc.

Pentru informatii suplimentare:

www.themission.ro
www.djsasha.com
www.johndigweed.com
www.lamania.ro


Popup detector