Sasha Funke versus Paul Kalkbrenner sambata seara in Romania

02 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

Seara de 3 martie aduce un eveniment de o mare amploare pentru scena techno. Doi DJ-i si producatori germani vor presta amandoi in aceeasi seara, in clubul Kristal din Bucuresti. Respectivii artisti, Sascha Funke si Paul Kalkbrenner, sunt co-optati de cativa ani buni la casa de discuri B Pitch Control.

Kristal Club este locul ce gazduieste o noua petrecere marca Sunrise. Pe langa cei doi artisti, il veti putea prinde in deschidere pe Sebo, DJ roman originar din Iasi. Cine sunt cei doi nemti?

Sascha Funke este pentru a doua oara in Romania; el a mai mixat in clubul Embryo din Bucuresti acum aproximativ doi ani. Unul dintr producatorii de prim rang ai Germaniei, datorita numeroaselor sale release-uri de calitate, Sascha Funke se pregateste acum de lansarea unui nou album. Pana atunci insa, puteti sa va delectati cu un release nou nout, intitulat Auf Aix, lansat la B Pitch Control.

Paul Kalkbrenner se poate mandri cu recentul sau material Reworks. Incepand cu anul 2000 cutreiera lumea mixand si prestand live-act-uri. Discografia sa cuprinde peste 20 de release-uri.



Popup detector