Sase piese nelipsite din case-ul lui Carl Cox

15 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, DJ-ul britanic Carl Cox revine in Romania, in clubul Kristal Glam din Bucuresti. Intr-un interviu acordat revistei DJ Mag, Cox vorbeste despre sase piese care nu lipsesc niciodata din DJ case-ul sau.

K-Scope - Faith Healer este o piesa produsa de catre Eric Kupper. "Imi place ca a lasat piesa simpla - nu este minimal, insa are elemente de groove-uri serioase", spune Carl Cox.

Booka Shade - City Tales face parte de pe noul album al artistilor germani si tocmai a fost lansata la label-ul Get Physical Music. "Este o combinatie interesanta; are elemente de rock, funk, punk si progressive. O piesa foarte buna si interesanta!"

System 7 - Spacebird (Dubfi re Deep Space Remix) este lansata la A-Wave. "Este cu siguranta unul din cele mai bune remixuri de-ale lui Dubfire".

Noir - All About House Music este lansata la Vicious Records. "Este o piesa care are un mesaj important; nu sunt multe piese vocal astazi care sa fie mixate de DJi, iar mesajul pare sa sune ca o concluzie - 'este vorba doar despre house'.

Matti Schwartz feat. Jonny L - I Cant Wait For Love este lansata la Destined. "big, booming, banging!"

Digital Primate - Nothing Change (Magik Johnson Remix) este lansata la Chase The Cat. "Puneam foarte des versiunea originala a cestei piese, insa remixul de fata este pur si simplu uimitor!"

Carl Cox mixeaza vinerea aceasta, 18 aprilie, in clubul Kristal Glam.


Popup detector