Sascha Funke: 'Live act-urile ma plictisesc'

13 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

Sascha Funke, eroul neamt de la B Pitch Control ce ne-a vizitat de 1 mai in Mamaia, spune pentru blogul FreshGoodMinimal.ro ca nu il intereseaza chiar atat de mult sa performeze live, preferand DJ seturi in schimb. "Sa spunem ca nu-mi place muzica mea chiar atat de mult incat sa fiu fericit sa fac live-uri in fiecare saptamana. Nu as zambi pe scena. Ca DJ pot sa ma decid daca vreau ca, de exemplu, intr-o seara sa pun trei piese de-ale mele, sau una, sau chiar niciuna", spune Sascha Funke.


Artistul din spatele materialului "Mango" este destul de incantat de Romania si are o parere buna despre artisti ca RPR Sound sau Livio si Roby.


Referitor la cum vede el industria muzicala per ansamblu, Sascha Funke este de parere ca astazi nu mai exista aceeasi valoare acordata muzicii, ca in trecut. "Exista prea multa cantitate si prea putina calitate. Nu e mare lucru sa cumperi un CD sau sa asculti o piesa anume. Acum 20 de ani, stateam si asteptam dupa albume ca Depeche Mode sau The Smiths, le cumparam si le ascultam de 20-30 de ori si valorau mai mult de 10 euro".


Puteti citi interviul integral cu Sascha Funke aici.


Popup detector