Sapte ponturi pentru a-ti face clubul BETON

02 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Patronul clubului Robert Johnson din Frankfurt si impresarul label-ului Playhouse, ATA, ofera in cadrul sectiunii "A Word From the Wise" din revista Electronic Beats, sapte modalitati prin care sa-ti imbunatatesti clubul, adica "7 Ways To Jack Your Club".


- Gaseste o camera care sa se potriveasca trupului, mintii si sufletului tau. Chiar daca este una de rahat, foloseste-ti imaginatia si fii atent la frumusetea luminii zilei.


- Sound system-ul. Chiar poti sa auzi muzica sau e doar boom-boom-boom? In plus, iti trebuie un inginer de sunet bun, in care sa ai incredere. Daca ai vreo problema, cheama-ne! Ca tot veni vorba de sunet, acustica camerei este cel mai important aspect: uneori trebuie sa-ti faci camera pentru sunetul perfect.


- Angajatii. Alege-i cu grija pentru orice, de la usa de la intrare pana la bar, si inapoi. Fa-i sa se simta ca intr-o familie!


- Pupitrul de DJ. Ar trebui sa fie un punct central in clubul tau. Fa-l pe DJ sa se simta ca in sufrageria lui si nu ca intr-o cutie.


- Luminile sunt importante, insa nu atat de importante incat sa cheltui toti banii pe 80.000 de wati, astfel incat sa uiti ca de fapt voiai sa faci un club pentru muzica.


- Interiorul si alcoolul trebuie sa fie de aceeasi calitate. Fara chestii ieftine! Durerea de cap de a doua zi te va costa de doua ori mai mult.


- Pune muzica din suflet si nu din chart-uri.


Clubul Robert Johnson este situat in Offenbach, langa Frankfurt, si a implinit recent zece ani de existenta.


Popup detector