Sander Van Doorn mixeaza la Arenele Romane din Bucuresti

15 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Olandezul Sander Van Doorn va mixa la inceputul lunii noiembrie la Arenele Romane din Bucuresti, iar evenimentul face parte din turneul de promovare a noului sau album, Eleve 11, despre care ati putut citi si aici.


"Eleve 11" va fi lansat la Doorn Records pe 19 septembrie 2011 si include 11 piese, intre care si hit-urile "Love is Darkness" si "Koko". Pe LP apar si piese produse in colaborare cu Laidback Luke si Sidney Samson, precum si solista Nadia Ali.


Sander Van Doorn este unul dintre DJ-ii rezidenti ai brandului SENSATION White, a castigat multe premii internationale incluzand si “Best Breakthrough DJ @ Miami Winter Music Conference”, este dj-ul care ocupa momentan pozitia cu numarul 12 in topul DJ Mag Top100, clasament realizat de renumita revista DJ Magazine [ www.djmag.com ] pentru anul 2010.


Sander Van Doorn este considerat de multi oameni ca fiind un geniu in materie de tehnica si muzica, productiile si prestatiile sale live vorbind de la sine, ringurile de dans incinse la maxim si un track-list mereu potrivit pentru a crea o atmosfera incendiara memorabila, toate acestea ducand la o reusita artistica de exceptie si un public extaziat, indiferent de continentul, tara sau locatia unde acesta sustine show-uri.


La evenimentul din data de 4 noiembrie 2011 din Bucuresti, alaturi de Sander Van Doorn vor mai mixa olandezul Radion6 si romanii Snatt & Vix si Jetro.


Pretul biletelor este de 45 de lei in avans si 65 de lei la intrare.


Popup detector