Sambata noapte la Berghain in Berlin

28 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Despre cartea lui Tobias Rapp, "Lost and Sound: Berlin, Techno and the Easyjetset" ati mai putut citi cate ceva si in aceasta stire. In avansul lansarii oficiale a cartii, portalul australian Resident Advisor publica un fragment al cartii in cadrul unui feature savuros.


Fragmentul prezent pe RA, ca de altfel si intreaga carte, vorbesc despre viata de noapte din Berlin, facand referire in mod special la unul din cluburile despre care la ora actuala se vorbeste cam cel mai mult, adica faimosul Berghain.


Plecand de la timpul pe care il petreci cu statul la coada, emotiile si marea intrebare daca totusi vei reusi sa pestesti in locul anticipat ca fiind paradisul hedosnimului, pana la muzica, paralelele dintre Berghain si Panorama Bar, lumea, atmosfera si altele, sunt surprinse cu un extraordinar si rafinat simt pentru detalii de catre autorul Tobias Rapp.


Autorul respectiv are 38 de ani si este in prezent unul dintre editorii muzicali ai revistei germane Der Spiegel, cea mai bine vanduta revista de stiri din Germania.


Puteti citi feature-ul integral pe site-ul RA.


Popup detector