S-au pus in vanzare biletele pentru Tiesto la Sala Polivalenta

30 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Incepand de astazi, biletele pentru evenimentul care il are ca invitat special pe marele artist Tiesto s-au pus in vanzare in cele mai mari magazine Diverta din tara si sunt deja disponibile prin comanda online la www.bilete.ro. Aceste bilete, achizitionate in avans, au pretul de 57 RON. In seara evenimentului la Sala Polivalenta costul biletelor va fi de 86 RON.

DJ-ul care a ocupat pozitia fruntasa timp de 3 ani in DJMAag Top 100, Tiesto, a avut dintotdeauna ca mare pasiune muzica. Dovada fiind modul unic prin care reuseste sa-si transpuna sentimentele cu ajutorul muzicii si totodata sa le transmita publicului.

Tijs Verwest, alias Tiesto, si-a inceput cariera in 1985, in perioada cand Raspberry Beret si Psycho Candy ne incantau cu rimele lor colorate. Cumparandu-si discuri si echipamente, Tiesto s-a lansat pe un trend ce va ajunge in top peste cativa ani cu artisti ca DJ Jazzy Jeff si Fresh Prince sau Rob Bass si DJ Easy Rock. Combina intr-un modic unic progressive trance cu house si este cu siguranta cel mai iubit DJ din lume in ultimii ani, un artist care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Castingand marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance, Tiesto va fi intotdeauna privit ca fiind unul dintre cei mai mari artisti ajunsi vreodata in spatele platanelor!

In 2007, pe parcursul celei mai recente vizite ale sale in Bucuresti, Tiesto a reusit sa imbine cele patru elemente vitale intr-un show de exceptie din cadrul turneului Elements of Life (poze de la acel eveniment puteti vedea Tiesto. Sambata, 21 martie, marele artist trance se reintoarce sa va poarte intr-o calatorie a sunetelor si culorilor.


Popup detector