S-au pus in vanzare biletele pentru Sven Vath

14 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Biletele pentru The Sound of the Ninth Season World Tour, eveniment care ii aduce in Romania pe Sven Vath, Andre Galluzzi si Jacek Sienkiewicz, s-au pus in vanzare. Evenimentul organizat de The Mission va avea loc la Arenele Romane in incinta unui cort incalzit.

Biletele pot fi achizitioante la pretul de 45 ron din reteaua magazinelor Diverta, de la Studio Martin, Bucuresti, dar si prin comanda online la www.bilete.ro. Cei care nu reusesc sa isi achizitioneze un bilet in avans, pot sa faca asta la intrare, in seara evenimentului, contra sumei de 70 de ron.

Marele DJ si producator de origine germana, Sven Vath, a lansat la inceputul lunii noiembrie o noua compilatie 'Sound of the Ninth Season'. Avand in vedere succesul precendului material, Disco Invaders, si al turneului mondial dedicat acestuia, a reluat un traseu international pentru a promova noua compilatie alaturi de artistii label-ului sau, Cocoon.

Sven nu este un simplu artist, pe parcursul carierei sale de aproape 20 de ani a devenit un simbol al scenei de muzica electronica mondiale, o legenda vie si un model pentru marea majoritate a producatorilor de succes din zilele noastre.


Popup detector