S-au pus in vanzare biletele la Sasha si Digweed

04 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Incepand cu 1 septembrie s-au pus in vanzare biletele la evenimentul cu Sasha si John Digweed din data de 21 decembrie. Organizatorii au anuntat ca numarul de bilete va fi limitat la 1000. Pana pe 13 decembrie, pretul unui bilet este de 105 lei.

Conform organizatorilor, accesul la acest evenimet se va efectua numai cu bilet platit in avans. Pretul biletelor depinde in functie de perioada in care se cumpara. Astfel, in perioada 1 septembrie - 13 decembrie pretul unui bilet este de 105 lei, iar in perioada 14 decembrie - 21 decembrie pretul unui bilet este de 155 lei. Biletele vor putea fi cumparate de aici.

Cei doi DJ-i si producatori au mixat amandoi in premiera in Romania anul trecut, pe data de 8 iulie. Digweed si Sasha au inceput sa lucreze impreuna din 1997, rezultatul fiind albumul Northern Exposure. Materialul respectiv a reprezentat primul album mixat de un DJ in Marea Britanie. Cei doi DJ-i si producatori au la activ concerte sustinute pe 5 continente si 3 albume Northen Exposure care s-au vandut in peste 1 milion de exemplare. Succesul inregistrat impreuna a fost recompensat in 2003 prin premiul primit pentru Best Dance Event, spectacol in cadrul caruia au mixat impreuna si au reusit sa impresioneze multimea.


Popup detector