S-au pus in vanzare biletele la Cokelive Peninsula 2009

28 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

S-au pus in vanzare biletele la Cokelive Peninsula 2009
TAGS:
bilete  festival  Peninsula 

Incepand de ieri, 27 aprilie, s-au pus in vanzare exclusiv prin reteaua internationala Eventim biletele pentru CokeLive Peninsula Felsziget 2009. Prodigy, Nine Inch Nails, Tiesto si multi, multi altii vin la Targu Mures.

CokeLive Peninsula Felsziget 2009 se afla la a 7-a editie, care se anunta a fi foarte speciala. Organizatorii, Sziget Management - firma care sta in spatele celor mai importante festivaluri din Ungaria (Sziget Festival, Volt, Balaton Sound), cu sprijinul Primariei Targu Mures si al autoritatilor locale, alaturi de Coca Cola, aduc pe scenele festivalului cea mai buna muzica live. Va fi o experienta unica cu un program imbunatatit si o noua locatie pentru petrecerile in aer liber - Terasa Coca-Cola. Intre 23 si 26 iulie, la Targu Mures, pe malul Muresului, in Complexul Week-end vor concerta multe staruri internationale.

Luand ca exemplu festivalul Sziget, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Europa, festivalul CokeLive Peninsula promite a fi o experienta de exceptie.


Popup detector