S-au epuizat biletele de 100 lei la concertul Jean Michel Jarre

26 Mai 2010 Create It BeatFactor

Biletele pentru concertul lui Jean Michel Jarre de la Sala Polivalenta, de pe 3 iunie 2010, in valoare de 100 de lei s-au epuizat.

In acest moment se gasesc in continuare in vanzare bilete de 200, 300, 500 si 700 lei, online la www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, Muzica si la Sala Palatului.

Jean Michel Jarre promite o noua productie extraordinara prin care poate sa impartaseasca publicului energia concertelor sale grandioase cu emotia celor din salile mici.

Publicul se va putea bucura nu numai de muzica lui Jean Michel Jarre care a marcat generatii intregi, dar si de o productie absolut impresionanta care include intre altele lasere spectaculoase, un ecran imens de 30m x10 m si celebra harfa laser.

Designul acestui spectacol all-in-one adaptat pentru interior a fost conceput chiar de marele maestru al muzicii electronice care si-a dorit foarte mult sa aduca mai aproape de public toate elementele utilizate in marile sale performante open-air sustinute intre altele la Paris, Houston, Beijing, Moscova, Piramidele din Egipt, etc.

Intreaga productie audio-video si de efecte speciale este realizata de o echipa multi-nationala care va beneficia in Romania de suportul local al celor de la Stage Expert.


Popup detector