Roman Flugel va mixa un nou CD din seria Live at Robert Johnson

02 Martie 2010 Create It BeatFactor

Roman Flugel, membrul Alter Ego, va fi la carma celui mai nou CD-Mix sub sintagma Live At Robert Johnson, clubul din Frankfurt recunoscut international.

Flugel este un DJ si producator foarte activ, inca de la mijlocul anilor 90, si a impresionat publicul cu numeroasele alias-uri cu care a lansat muzica.

Artistul este nascut in Frankfurt, drept urmare acesta a mixat de nenumarate ori la Robert Johnson in ultima decada, si sustine ca acest club l-a ajutat sa-si creeze identitatea ca producator si DJ, mai ales pentru piese precum Rocker si Geht's Noch.

"Sa am sansa sa mixez in acest loc de mai bine de 11 ani e unul dintre cele mai importante lucruri care s-au intamplat in cariera mea muzicala", spune Roman. "Imi amintesc ca in urma cu cativa ani, cand oamenii in jurul varstei de 50 de ani vedeau la Robert Johnson si vedeau ca este un venue pentru iubitorii de muzica blues".

Live at Robert Johnson va fi primul CD-Mix solo al artistului, iar acesta reuseste sa-si portretizeze stilul prin intermediul unor pieselor selectate pentru compilatie.

Initial conceputa ca o serie alcatuita din patru parti, Live At Robert Johnson a intrat in luna ianuarie cu un mix semnat Chloe, iar de atunci a primit mixuri din partea Ivan Smagghe, Prins Thomas si Thomas Hammann cu Gerd Janson.

Dupa contributia lui Flugel urmeaza mixuri Dixon, Ata si Arto Mwambe.

Discul mixat de Roman Flugel, Live at Robert Johnson va aparea pe 10 mai 2010. Long live the king! :)

Tracklist

01. Freund Der Familie - Pewars

02. Itzone - Azul Magico

03. Roman Flügel - N.M.I.S.M.D.

04. Armando feat. Sharvette - Don't Take It (Thomos Edit)

05. Molex - Kick C

06. Unknown - Unknown

07. Ben Klock - Before One (Original Mix)

08. Nail - Optimus

09. Idioma - Landscapes

10. Forevereaction - U People (Dance Mix)

11. Maetrik - Show Me

12. Soylent Green - Humpty Acid

13. Ratsnake - Swedish Woman

14. Soulphiction - Rise

15. Roman Flügel - Brian Le Bon


Popup detector