Rock the City la Bucuresti: Whitesnake, Judas Priest si Prodigy

30 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

A treia editie a festivalului Rock the City aduce la Bucuresti concerte cu Whitesnake, Judas Priest, Prodigy si Mike and The Mechanics.

Rock the City are loc pe 1, 2 si 3 iulie in Piata Constitutiei, in organizarea D&D East Entertainment.


Pentru a doua oara in Romania, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, Whitesnake, va concerta la Rock the City, spectacolul facand parte din turneul lor de promovare a noului album "Forevermore”, ce a fost lansat in Europa pe data de 25 martie.


O alta trupa britanica, Judas Priest, ii va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din Romania cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial "Epitaph World Tour”.


Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro si bestmusic.ro.


Accesul publicului se va face in fiecare zi a Festivalului, incepand cu orele 14.00, iar ora de incepere a concertelor programate va fi 17.00 .


Rock The City 2011 se suprapune cu B'estfest 2011 - ambele festivaluri bucurestene se desfasoara in primele trei zile din iulie.



Popup detector