Ripperton isi lanseaza albumul de debut la Green

11 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Ripperton isi lanseaza albumul de debut la Green
TAGS:
Ripperton  niwa  release 

Ripperton isi va lansa albumul de debut, intitulat Niwa, la casa de discuri Green, manageriata si infiintata de Joris Voorn, pe care l-ati putut asculta intr-un interviu audio exclusiv pentru beatfactor.ro.


Mult asteptatul album de debut al artistului elvetian Raphael Ripperton va fi lansat in februarie 2010, la casa de discuri condusa de Joris Voorn si Edwin Ooserwal, Green Label.


Joris a fost atat de impresionat cand a auzit Niwa, incant a semnat imediat release-ul. Cum toti fanii lui Joris si a labelului acestuia sunt familiarizati cu controlul si standardul ridicat al calitatii release-urilor Green, va puteti da seama ca discul este, cel putin tehnic, bine produs.


Ripperton este cunoscut pentru numeroasele releaseuri, foarte calitative, la case de discuri precum Ovum, Rekids, Dessous, cat si la propriul sau label, Perspectiv. Cu acest Niwa, acesta cere o atentie mai larga.


Ripperton a lucrat aproximativ doi ani la acest release, iar fiecare piesa reprezinta o perioada din viata sa. Daca va intrebati care este treaba cu numele, e bine sa stiti ca provine din japoneza, mai exact, Niwa inseamna gradina. Conceptul albumului ar trebui sa fie clar, in acest caz: fiecare element de pe album este la locul sau, si creeaza un intreg complet si rafinat.


Popup detector