Richie Hawtin si Minus pleaca in turneu alaturi de Cubul Magic

09 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Richie Hawtin si membrii label-ului Minus ( Magda, Troy Pierce, Marc Houle, Gaiser si Heartthrob ) incheie cele 10 saptamani de tacere cu o serie de petreceri ce au ca piesa de rezistenta un Cub stralucitor.

Artistii au dezvoltat in aceste saptamani un concept futurist care consta in costume sci-fi, visuals ingenioase si un website pe masura. Povestea cubului a fost descrisa in presa ca Un obiect misterios descoperit intr-un santier de excavatie clandestin. Testele initiale scot la iveala o structura densa bazata pe carbon care foloseste tehnologia bazata pe cristale lichide. Deoarece originile sale sunt necunoscute se pare ca a fost creata de forme de viata mult mai inteligente decat omul.

Paznicul Cubului, Richie Hawtin adauga Cubul este un mecanism foarte avansat de comunicatii care raspunde pozitiv in prezenta oamenilor si interactioneaza corespunzator. Cubul ne permite sa comunicam muzical in feluri care inainte nu erau posibile.

Prima petrecere va fi in Detroit in timpul DEMF-ului. Pentru a lua parte la aceste evenimente este necesara achizitionarea unui card de membru, care contine un microcip ce asigura si contactul cu obiectul stralucitor prin retelele wireless si downloadarea productiilor label-ului Minus.



Popup detector