Richie Hawtin si Heartthrob vinerea aceasta in Bucuresti

17 Aprilie 2007 Beat Factor BeatFactor

Pe 20 aprilie se vor afla la pupitru Kristal Glam Club pentru prima noapte M_Nus in Bucuresti Richiw Hatin si Heartthrob. Mai sunt trei zile pentru a va inscrie la concursul cu invitatii la acest eveniment.

Richie Hawtin este una din figurile emblematice ale stilului techno. A fondat si conduce Minus si Plus8, doua labeluri foarte influente in muzica electronica a zilelor noastre. A colaborat cu Allen and Heath la realizarea mixerelor Xone 62 si Xone 92, CTRL edition.

Intra in concurs aici!

Heartthrob aka Jesse Siminski este una din tinerele vedete Minus cu propria sa perpectiva asupra stilului minimal. A descoperit muzica techno in anul 1996, lasandu-se cucerit imediat de acest stil.In 1999 a cunoscut-o pe Magda, care impreuna cu Troy Pierce l-au initiat in productia muzicala cu ajutorul Ableton Live. Piesa "Baby Kate" ce deschide compilatia min2MAX (2006) este cea mai buna defintie a stilului Heartthrob. Pe 20 aprilie, in Kristal Glam Club, artistul ne va incanta auzul cu unul dintre cele mai bune live-act-uri sub semnul M_NUS.

Pretul biletelor in avans este 30 ron. Biletele pot fi achizitionate accesand
bilet.ro sau din unul din punctele de vanzare listate pe bilet.ro/ridicabilet


Popup detector