Revista Groove va aparea si in Romania

24 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Revista germana Groove va aparea incepand cu luna decembrie si in Romania. Brand-ul este deja extrem de cunoscut nu doar in Germania ci in toata lumea, iar incepand cu luna decembrie, romanii o vor putea gasi in limba romana, insotita de un CD.

Motto-ul Groove este 'from the basis for the basis' si este una din cele mai bune reviste specializate pe muzica electornica, life style, clubbing. Groove Romania va contine, pe langa articolele din revista germana (adaptate la clubbing-ul autohton), si multe informatii despre scena muzicii electronice locale.

Pentru a asigura cititorii ca Groove Romania este o revista relevanta pe plan local, brand-ul a apelat la staff-ul editorial al defunctului Clubbing Mag, revista locala ce se distribuia gratuit o data la doua saptamana, din anul 2005.

Groove Romania va distribuit in jur de 15.000 - 25.000 de reviste pe luna, ce vor putea fi gasite in toate orasele mari in tara. Fiecare numar va contine si o compilatie CD cu 15 piese exclusive din partea artistilor prezentati in revista. Pe langa print, Groove Romania se va ocupa si de organizare de evenimente dedicate exclusiv muzicii electronice (primul din ele este Michael Mayer & Gui Boratto - detalii aici).

Dimensiuni: A4 - 210 297, MWC 70g/m2; pagini: 112 plus copertile; Primul numar va fi lansat oficial pe 8 decembrie, cu o petrecere cu The Field.


Popup detector