Renegade Hardware Lanseaza cel de al XVlea album

05 Ianuarie 2010 Piriu Vlad Best Music

Renegade Hardware Lanseaza cel de al XVlea album
TAGS:
dnb  area  renegade hardware 


Anul 2010 marcheaza cea de-a 15 aniversare a Renegade Hardware. Labelul de DNB isi propune ca in acest an sa aduca in atentia publicului o serie de evenimente cu adevarat spectaculare, intocmai pentru a marca aceasta ocazie speciala.

Asftel Renegade ridica din nou stacheta si in club Area, Londra, produc un line up de zile mari. Drum`n Bass de mare clasa, acoperind chiar si zonele mai intunecate ale stilului. In Area se vor produce atat grei clasici ai genului, cat si ritmuri futuriste in asa fel incat old school-ul se va putea impleti cu new school-ul intr-o fuziune cu adevarat bestiala.

Tinand cont de faptul ca in seara de 27 Renegade va sarbatori evolutia muzicii intr-o perioada de 15 ani, acestia vor lansa cel de-al XV-lea album, la care au lucrat in toti acesti ani.

In cea de a doua incapere a clubului, stacheta va fi in continuare tinuta la inaltime cu ajutorul celor de la Critical Recordings, gazdele petrecerii din Room 2. Si pentru ca si aici e vorba de dnb, Kasra and Co se vor da pe spate sa va arate cat de buni pot fi.

Acum, singurul lucru pe care il mai aveti de facut, este sa va ganditi in care incapere veti sta, si cand, mai ales ca, hai sa fim sinceri: sa lipsiti de la acest eveniment nu e o optiune!



Popup detector