Remix Andrew Red Hand pentru compilatia Illuminati - Detroit Techno Records

20 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce a lansat EP-ul '' Iasi to Detroit '' la legendara casa de discuri a lui DJ Godfather, Twilight 76 Records, responsabila pt sound-ul electro/ghetttotech din Detroit, DJ-ul si producatorul din Iasi, Andrew Red Hand se intoarce cu un remix electro/acid al piesei '' This Illuminati.


Piesa este semnata de artistul din Detroit, DJ Spade: Tha Specialist. A aparut la Detroit Techno Records, casa de discuri fondata de DJ Body Mechanic din acelasi oras, in a carui emisiune radio, Detroit Promo, in anul 2008, Andrew Red Hand a fost intervievat si i-au fost difuzate productiile muzicale.


Piesa este ceva mai mult decat un simplu remix, preferand sa pastreze doar un vocal-sample din cea originala, restul fiind inregistrat live.

Label-ul ii are in roster, printre altii si pe doi artisti ai Underground Resistance, unul dintre ei, Ray 7, aparand pe aceeasi compilatie '' Illuminati'', care ''are menirea de a pune in lumina Illuminati'', fiind folosite in piese diferite sampleruri din discursurile pe aceasta tema ale unor politicieni si comentatori din domeniu.

Remixul lui Andrew Red Hand se bucura de sustinerea unor DJi precum Dave Clarke, in radio emisiunea sa, White Noise, DJ Seoul (Detroit Techno Militia), primind feedback pozitiv din partea mai altor artisti/dj. Pentru feedback complet si tracklistingul compilatiei puteti accesa blogul lui.

Piesa este disponibila la download pe majoritatea magazinelor digitale si in numar limitat pe format CD.



Popup detector