Release-uri noi de la Wagon Repair, label-ul lui Mathew Jonson

08 Decembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Atat Mathew Jonson cat si casa lui de discuri Wagon Repair o duc foarte bine in ultima vreme. Mathew va fi prezent in Studio Martin vineri 8 decembrie pentru un live act, alaturi de Raresh si Praslea. Cat despre Wagon Repair, The Mole si Mike Shannon sunt ultimele doua achizitii la capitolul producatori.

Pentru cel de-al 20-lea release, Wagon Repair il prezinta pe Colin de la Plante, cunoscut ca The Mole. Noul sau EP compus din doua piese aduce in prim plan o combinatie reusita de tech-house si house. "Jingover" si "Slow Chugger" sunt deja disponibile pe magazinele online atat in format digital cat si vinyl. Celalalt release ii apartine canadianului Mike Shannon, un material compus din trei piese; "What's Your Pleasure", "Playin the Fool" si "Suddenly Hased" aduc ascultatorilor o aroma de minimal comprimat intr-o suita de sunete excentrice.

Cat despre Mathew Jonson, acesta continua sa impresioneze prin live act-urile sale si productiile extrem de finisate. Ca producator, Mathew Jonson are un simt muzical extraordinar. Astfel, a reusit sa uimeasca o categorie extrem de numeroasa de oameni ascultatori ai stilului de muzica electronica. A colaborat cu label-uri ca Perlon si chiar a facut parte din fodnatorii label-ului Wagon Repair, unde a lansat multe din EP-urile sale. De mentionat este faptul ca a intrat de ceva timp in atentia veteranilor muzicii techno, adica Richie Hawtin, Laurent Garnier Carl Craig si multi altii. El va fi prezent in Studio Martin pe 8 decembrie.


Popup detector