Release nou de la Microtech Records

25 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

Microtech Records lanseaza pe 29 iulie David`s Marimba Ep, semnat de romanii Radum & Eleven.


Duo-ul din Galati format din Radum si Eleven a inclus pe ep doua productii proprii si doua remixuri semnate de cunoscutii producatori Filthy Rich din Anglia si Khaan din Germania.


Cele 4 piese incluse in Ep sunt create intr-un mod armonios fiind accentuate genurile muzicale tech house si deep house. Ep-ul este unul complex si conceput pentru orice gust muzical.


Microtech Records pregateste materiale noi de la producatori de prim plan ca Mihai Popoviciu, Patrick Lindsey, Luciano Esse, Aldo Cadiz, Federico Grazzini, Luca M, Marika, Emerson Todd, Tapesh & Maximiljan, Collective Machine si multi altii.


De asemenea Microtech pregateste primul proiect pe vinyl , apartinand duo-ului italian Vincenzo Valterini & Emanuele Jacopo numit „Maz Feliz” , care o sa cuprinda 2 remixuri semnate de doi producatori de top, chilianul Aldo Cadiz (Desolat/Viva Music/Snatch!) si romanul Egal 3 (Monique Musique/Affin/Barraca/Memoria), care a colaborat cu cunoscutul producator de la Cadenza, Andrea Oliva, pentru ultimul sau release.


Track list:


1.Radum & Eleven - David's marimba (Original Mix)

2.Radum & Eleven - David's Marimba (Filthy Rich Remix)

3.Radum & Eleven - Life is a bitch (Original Mix)

4.Radum & Eleven - Life is a Bitch (Khaan's Deep Down Remix)




Popup detector