Red Bull Music Academy 2011 va avea loc la Madrid

12 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Editia Red Bull Music Academy 2011 va avea loc la Madrid. Cladirea Academiei va ramane un hub cultural permanent intr-una dintre cele mai tari creatii contemporane.

Red Bull Music Academy 2011 se va desfasura intr-un cartier cu totul deosebit din punct de vedere arhitectural din Madrid, pe nume Matadero. In secolul 20 fiind una dintre cele mai importante zone industriale ale orasului, acum se transforma intr-o adevarata capitala a creatiei contemporane.

Red Bull Music Academy – care va avea loc intre 23 octombrie si 25 noiembrie 2011 – va avea centrul activitatilor muzicale in Matadero Madrid. Datorita si colaborarii cu departamentul cultural al primariei orasului suntem siguri ca spatiul destinat Academiei va deveni un adevarat hub cultural, locul in care muzica nu se va sfarsi in anii ce vor urma. Aceasta oportunitate unica ne va da ocazia sa mai urcam un nou nivel in ceea ce priveste design-ul si studiorilor care vor fi construite pentru Academia din 2011.

Matadero Madrid isi doreste sa dezvolte noi discipline si proiecte din domeniul artei vizuale, design, muzica, dans, arhitectura, plan urban, moda, literatura, cinema.

Pregatirile pentru Academie dureaza aproximativ un an, timp in care se stabilesc relatiile cu artistii locali si institutiile culturale, se creeaza o echipa locala dedicata de aproximativ 100 de persoane, sunt alesi speakerii internationali, se stabilesc termenii de colaborare cu autoritatile locale, in ceea ce priveste autorizatii, colaborarea cu diverse cluburi si promoteri locali, precum si construirea studiourilor si redecorarea unei cladiri deja existente in spiritul Academiei.

"Chiar daca evenimentul are loc in octombrie, munca pentru editia de la Tokyo a inceput in aprilie 2010, parcurgandu-se o mare parte dintre etapele mentionate mai sus. Dupa teribilele evenimente de pe 11 martie care au lovit partea de nord-est a Japoniei, am fost nevoiti sa luam decizia de a reloca evenimentul."



Red Bull Music Academy Madrid 2011

Workshop 1: 23 octombrie – 4 noiembrie, 2011

Workshop 2: 13 noiembrie – 25 noiembrie, 2011

Perioada de aplicatie s-a extins – noul deadline: 26 aprilie (data postei)



Mai multe informatii sunt disponibile pe: http://www.redbullmusicacademy.com/daily-news/post/17/0/2180


Popup detector