Red Bull Music Academy 2011 la Tokyo - inscrierile incep pe 2 februarie

19 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

De 12 ani, Red Bull Music Academy calatoreste in intreaga lume, iar in 2011 destinatia este Tokyo. Faza de aplicare incepe pe 2 februarie.


Red Bull Music Academy este o platforma pentru cei ce dau forma viitorului in muzica, un workshop ce calatoreste prin lume din 1998. Stabilindu-si sediul timp de o luna intr-o alta metropola a muzicii in fiecare an, aduce impreuna pionieri ai timpurilor trecute si legende muzicale de maine din toate aspectele ritmului si sunetului.


Timp de 2 saptamani, 60 de participanti selectati – producatori, vocalisti, Dj, instrumentalisti si hoinari ai muzicii din toata lumea – se intrunesc pentru a cunoaste noi echipamente din industrie, a palavragi pe tonuri muzicale, a canta in cluburi, a-si face o parere despre gusturile muzicale locale, a face schimb de viziuni muzicale in studio si a descoperi secretele bine pazite ale adevaratilor magicieni ai pupitrelor- direct de la cei ce au pornit revolutii ale sunetului. Ei sunt cei pe care Academia ii trateaza cu respect, iar ei asteapta o noua perspectiva la randul lor de la voi


Experimentati cele mai importante momente RBMA de la Londra:



Cand Red Bull Music Academy isi va deschide portile pentru cea de-a 12 oara, in Tokyo, vom vedea proaspete talente venite din 30 de tari pentru a face schimb de experienta si a produce sunete noi-noute impreuna cu cele mai influente nume din muzica mondiala, in timp ce, dupa lasarea intunericului participa la concerte rasunatoare, in locatii iconice din Tokyo.


Producatori, vocalisti si intrumentalisti interesati sunt invitati sa aplice pentru Red Bull Music Academy in perioada 2 februarie – 4 aprilie 2011. Formularul de aplicare va putea fi descarcat de pe www.redbullmusicacademy.com


intre aceste date. Aplicantii selectati vor lua parte la una dintre cele doua sesiuni cu durata de doua saptamani intre 23 octombrie si 25 noiembrie 2011.


O brosura informativa de inscriere este disponibila ca instrument local de activare in timpul fazei de aplicare. Brosura contine toate informatiile esentiale despre Academie, orasul gazda Tokyo, modul de aplicare, RBMA Radio si toate scenele festivalurilor din 2011 din lume.


Red Bull Music Academy Tokyo


Faza de aplicare: 2 februarie – 4 aprilie 2011.

Faza evenimentului: 23 octombrie – 25 noiembrie 2011


Informatii suplimentare despre aplicare pot fi gasite online:

www.redbullmusicacademy.com


Popup detector