Recunosti personajul?

13 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Innervisions a pornit un concurs cu totul special, iar premiile sunt la fel de speciale.

Daca sunteti familiarizati cu Innervisions, atunci cu siguranta stiti despre ultimul release al casei de discuri, The Machine - Fuse, si mai ales de art work-ul copertei. In spatele acestui proiect The Machine este Radio Slave, iar numele ales de acesta a inspirat labelul pentru acest concurs.

In fiecare an, Royal Swedish Academy ofera premiul Nobel inventatorilor, oamenilor de stiinta si, in general, celor care au contribuit intr-un fel sau altul la umanitate.

Innervision nu sunt nici suedezi, nici n-au foarte multi bani de dat, insa inspirati de suedezi, au creat acest concurs prin care aduc un tribut celor care au realizat lucruri importante pentru lume.

Intrebarea pentru concurs este simpla: Cine sunt cei 16 oameni inclusi pe coperta release-ului FUSE?

Cel care va ghici mai multe nume va castiga primul premiu. Urmatoarele premii vor fi date celor care reusesc sa le "spuna pe nume" celorlalti oameni alfati pe coperta. Fiecare inregistrare conteaza.

Daca vi se pare greu sa-i descoperiti, nu fiti rusinati. Cu doar patru raspunsuri corecte aveti sanse de castig.

Hint: pentru a gasi raspunsurile corecte, ganditi-va la inventatori de echipamente pentru mixing, experti in computere, inovatori in domeniul muzicii si DJ gear-ului etc.

Deadline: 12 decembrie 2009

Premii:

Locul 1 - un abonament gratuit la ofertele Innevisions pentru 2009, care oferte in care se regasesc toate piesele lansare la Innervisions anul acesta, plus un abonament limitat pentru viniluri, tricouri etc.

Pentru 4 nume recunoscute: Cartea “Lost And Sound – Berlin, Techno And The Easyjet Set”, de Tobias Rapp tradusa in limba engleza.

Pentru 10 nume recunoscute: abonamente la viniluri in editii limitate.

Mai jos gasisi poza cu personajele, iar daca ati recunoscut pe cineva, va puteti inscrie pe siteul Innervisions.




Popup detector