Ratare geografica marca Depeche Mode

16 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Ratare geografica marca Depeche Mode
TAGS:
Depeche Mode  peru 

Mai stiti cat de frustrati ne simtim cu totii cand in timpul unui concert al vreunui mare artist international ne trezim brusc ca suntem in Budapesta, si nu in Bucuresti, pentru ca artistul habar n-are unde canta, de fapt? EI bine, se intampla si la case mai mari: Depeche Mode.

Trupa care scrie istorie cu fiecare album si concert a dat un mare rateu in timpul unui concert sustinut in Peru, la care au participat peste 35.000 de oameni. La sfarsitul show-ului, solistul Dave Gahan i-a salutat intr-un mod excelent, spunandu-le "Thank you very much, Chile". Oh well...

Nu ar fi o asa mare problema, in general poti sa fii un pic confuz, mai ales daca tarile-s in apropiere geografica, iar tu esti in turneu de luni bune, mai ai si probleme la stomac, si azi esti in Cipru, maine in Moscova si peste doua zile in Japonia. Problema principala este, de fapt, tensiunea dintre cele doua tari, care este prezenta inca din secolul al 19-lea.

In fine, putem sa-l intelegem si sa-l iertam pe Dave, speram si cei din Peru, pentru ca fara discutii, se poate si mai rau.


Popup detector