Raresh si Praslea vor mixa b2b un set de minim 8 ore

09 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Raresh si Praslea vor mixa b2b un set de minim 8 ore
TAGS:
masomenos  party  raresh  praslea 

DJ-ii romani Raresh si Praslea vor mixa back 2 back un set de cel putin 8 ore in cadrul party-ului cu Masomenos de pe malul lacului Snagov (din data de 20 iunie), anunta organizatorii.


Masomenos sunt un duo funky, o pereche vesela, un parteneriat reusit intre Joan Costes, grafic designer si DJ, si Adrien de Maublanc, producator si inginer de sunet. Cei doi au pus impreuna bazele unui proiect curajos, “Welcome to Masomenos”, un sistem audio-video ce le-a conturat propriul univers, spontan, psyhedelic si fara limte. Traiesc pe o planeta ce graviteaza mereu in jurul propriului sau soare: muzica. Pentru ca muzica este pasiunea ce i-a unit, sursa, motivul si motorul ce pune in miscare o multime de animalute multicolore si traznite.

Inspiratia lor a prins viata in 2007 prin compilatia “Bon Voyage”, apoi prin “Plouf EP” ce a fost lansat de Sister Phunk, iar mai apoi de “Belly Dance”. Anul trecut au pus bazele proiectului “Masomenos LiveMix”, compus din 8 ep-uri.


Detalii despre cum puteti ajunge la locatie gasiti pe Forumul BF. Pretul intrarii este de 20 lei pana la ora 21.00 si 40 lei dupa aceasta ora. Evenimentul incepe la orele 16.00.


Un DJ set cu Masomenos inregistrat in cadrul Sunwaves 5 puteti asculta AICI. Alte detalii gasiti pe wickedsound.ro.


Popup detector