Radio Slave si Zombie Nation vin in Romania in luna aprilie

18 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Nici bine nu s-a deschis, ca deja noua locatie Hala de muzica din Bucuresti a adunat o serie de evenimente demne de luat in considerare. Asadar, luna aprilie vine cu doi invitati la Hala de muzica: artistii nemti Radio Slave si Zombie Nation.

Matthew Edwards aka Radio Slave va mixa la Hala de muzica din Bucuresti pe data de 10 aprilie anul curent. Pe langa activitatea de DJ, Matt s-a remarcat printr-o serie de productii techno / minimal foarte bine primite de catre critica de specialitate. Impreuna cu James Masters, Radio Slave a fondat in 2006 casa de discuri Rekids. Radio Slave va mixa in Bucuresti, in noua locatie Hala de muzica pe data de 10 aprilie anul curent.

Zombie Nation inseamna acum doar Florian Senfter sau DJ Splank, celalalt membru, Mooner, iesind din scena. A inceput sa produca muzica in 1997 si a debutat la International Deejay Gigolo cu o piesa ce avea sa devina un hit : Kernkraft 400. Un pas in plus spre celebritate a fost si piesa Paeng Paeng ce a atras atentia lui Sven Vath si a fost publicata la labelul Cocoon. In traducere libera, zombie duce cu gandul la morti inviati, fantome si alte elemente din acest registru. Insa daca scormonim mai bine, vom gasi un talentat producator de muzica electronica, ce tocmai a lansat un proaspat album intitulat 'Black Toys' la UKW Records. Tot el este si proprietarul label-ului Dekathlon Records. Zombie Nation va mixa la Hala de muzica pe data de 17 aprilie anul curent.

Mai multe detalii despre noua locatie Hala de muzica puteti gasi AICI.

Pana la aceste doua date insa, Hala de muzica mai pregateste si un eveniment cu artistul Great Stuff Recordings, Butch. Mai multe detalii despre asta gasiti AICI.


Popup detector