Radio Slave ataca blogurile distribuitoare de mp3-uri ilegale

07 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Radio Slave ataca blogurile distribuitoare de mp3-uri ilegale
TAGS:
DJ  clubbing  mp3 
Radio Slave, aka Matt Edwards, a atacat dur intr-un interviu pentru site-ul beatportal, detinatorii de bloguri care posteaza mp3-uri illegale la download. DJ-ul britanic spunea ca aceste bloguri distribuie muzica ilegal folosind pretextul promovarii artistilor si al label-urilor.

Radio Slave, fondatorul label-ului Rekids, crede ca a venit timpul ca blogurile sa urmeze anumite reguli: As vrea sa am si eu o statistica rapida a oamenilor care cred ca sharing-ul ilegal de muzica este corect. Noi cei de la Rekids am fost loviti puternic in ultimul timp de acest fenomen si suntem de parere ca este nedrept sa imparti muzica furata, in special cand muzica nici macar nu este disponibila pe piata.

Ganditi-va cat timp dureaza sa lansezi un album, incepand cu producerea lui efectiva, pana la distributia pe internet sau a CD-urilor, vinyl-urilor, etc. Chiar e corect sa furi muzica de la artisti sau label-uri? Depunem o cantitate mare de efort in promovarea noilor talente si eu personal vreau sa fac cat pot de mult pentru a ajuta urmatoarea generatie de producatori si DJ, dar sunt oameni care vor sa plateasca pentru asta? In acest moment nu cred ca exista si sunt foarte deprimat declara britanicul.


Popup detector