RIP - A murit Dax, The Man With The Sax

07 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

RIP - A murit Dax, The Man With The Sax
TAGS:
dax  sax 

Saxofonistul Dan Nedelcu, cunoscut sub numele de Dax, The Man With The Sax , diagnosticat cu o forma rara de cancer, a murit joi dimineata, in jurul orei 5.00, la varsta de 33 de ani. Artistul a decedat chiar cu cateva zile inaintea aniversarii fiicei sale, informeaza Mediafax.


"L-am vazut acum trei saptamani, cand am filmat pentru «Serviciul Roman de Comedie». Era din ce in ce mai slabit, dar el a cantat pana in ultima clipa. Dumnezeu mai greseste cateodata, mai greseste. A gresit si pentru ca l-a luat pe Dax, cu doua zile inainte ca fiica lui sa implineasca 3 ani", a declarat Toni Grecu.


Dan Nedelcu era diagnosticat cu o forma rara de sarcom sinovial malign la antebratul drept, avand diagnosticul final de "tumora parti moi antebrat drept", mai precis cancer. El a fost operat de profesorul Ioan Lascar la Spitalul de urgenta Floreasca din Capitala in iulie 2010. Totodata, a suferit o interventie chirurgicala la mana in Turcia si avea sperante ca se va face bine.


"Ma asteapta in continuare o perioada grea, insa, cu ajutorul lui Dumnezeu si cu sustinerea voastra, a tuturor, voi trece cu bine peste aceasta incercare", scria Dax pe blogul lui in septembrie 2010.




Popup detector